553009_10202082640208699_703066967_n-nor

Siirillä tulee huomenna 8 viikkoa täyteen. Ylläoleva kuva on otettu 10 päivää sitten perjantaina, kun oltiin käyty eläinlääkärillä. Ultrakuvausta varten oli ajeltu karvat masusta. Kolme pentua näkyi.

Syy miksi käytiin silloin eläinlääkärillä, oli edellispäivänä ollut verinen vuoto. Sitä oli alapään karvoissa ihan  reilusti ja vielä myöhemmin löytyi kuivuneita verijälkiä kotoa lattialta. Torstai-iltana yritin pikaisesti käyttää koiran päivystyksessä. Mutta sepä ei niin vaan onnistunutkaan. Oltiin Helsingissä kasvattajan luona, joten kurvasin Viikin pieneläinsairaalaan. Eivät ottaneet vastaan, kun ollaan Vantaalaisia. Jatkettiin matkaa Vantaan eläinlääkärin päivystykseen, vaikka tiesin jo silloin että siellä ei ole kunnollista ultralaitetta. Ja niinpä sieltä kehotettiinkin menemään yksityiselle, kun ei tosiaan ole kunnollista ultralaitetta. Kello oli seitsemän illalla. Yksityisillä ei ollut enää vapaita aikoja. Päivystävässä yksityisessä sairaaalassa päivystys olisi alkanut kahdeksalta ja siitä oli jo muutama aika varattu, joten eka vapaa aika olisi ollut 22.45. Lopulta varasin ajan seuraavalle päivälle omalle yksityiselle eläinlääkärille. Kyllä on kurjaa että kaupungin eläinlääkärillä ei ole kunnollisia vermeitä. Siitä tulikin yksi mun hyväntekeväisyyskohteista. Siis kun saan lottovoiton.

Eläinlääkärillä siis todettiin että kolme hyvin liikkuvaa pentua masussa on. Verikokeet oli ok. Eli syytä ei veriselle vuodolle löytynyt. Mahdollisesti osittainen keskenmeno.

Seuraavalla viikolla riesana oli ihan vetinen ripuli. Mutta onneks sekin sitten hoitui maitohappobakteereilla.

Nyt on Siiri ihan ok. Mitä nyt puhisee paksun mahansa kanssa. Ei pysty hyppäämään sohvalle eikä mahdu kaikkiin suosikki-piilokoloihinsa. Kummassakin kyljessä tuntuu liikkeitä, oikealla puolella enemmän (siellä näkyi kaksi pentua).

Nyt otetaan iisisti, tehdään hissunkissun kävelyitä ja keskitytään syömiseen.