Sunnuntaina 22.1. ne sitten syntyivät: Tupu, Hupu, Lupu, Tiinu ja Liinu. :) Nää oli nimet, jotka me poitsun kanssa leikillämme keksittiin jo kauan ennen synnytystä. Jotenkin onnistuttiin ennustamaan pentujen määrä ja sukupuolijakauma oikein.

Mä en enää muista tarkkoja syntymä-aikoja. Ensimmäinen kuitenkin syntyi klo 20:10; poika, joka painoi 151 g. Seuraavaksi tuli tyttö 156 g. Kolmannen syntymä ehdittiin poitsun kanssa näkemäänkin, kun käytiin suurta ihmettä katsomassa. Se syntyi vain noin 10 min edellisen jälkeen, pentulaatikon ulkopuolelle matolle kun Siiri oli meitä moikkaamassa. Siinä juteltiin kasvattajan kanssa ja ihmeteltiin pentulaatikossa möyriviä toukkia, kun Siiri muina naisina kesken silitelyjen alkoi nuolla jotain jalkovälissään... ja kas kummaa, siellä oli pikku poika, 173 g (vai oliko se 175 g?). Ei kuulunut ääntäkään SIiristä kun pentu tuli. Kun me oltiin lähdetty jo kotiin, syntyi vielä kaksi: Poika klo 21:55, 196 g ja tyttö klo 22:10, 162 g, Tuolla "isolla" pojalla oli aluksi vähän hengitysvaikeuksia, mutta alkoi hengittämään sitten kuitenkin. Kaiken kaikkiaan synnytys kesti 2,5 h. Aika ripeää toimintaa ensisynnyttäjältä ja 5 pennullta. Mutta pennut oli kyllä aika pieniä, ennenaikaisia kun olivat. 

Pennut voivat ihan ok. Ja toivottavasti kaikki selviää vielä seuraavistakin päivistä. 

Pennut oli aivan älyttömän liikuttavan suloisia. En ole ennen vastasyntyneitä koiria nähnytkään. :) Ja olo on todella huojentunut, että mun rakas kulta Siiri pärjäsi niin hyvin!

Kun käyn seuraavan kerran kylässä, otan kuviakin. :)