Alkaa olla aika super äklö olo kaikesta makeasta, jota on tullut syötyä parin päivän aikana. Perjantaina ja tänään on käynyt porukkaa kylässä Bellaa katsomassa. Huomennakin tulee. Pitäisköhän tarjota porkkanaa? :) Mä en taida uskaltaa mennä vaa'alle enää ollenkaan...

Bella painoi eilen eläinlääkärissä 1,4 kg. Iso tyttö jo. Bella sai tunnistussirunkin. Karmealta näytti se neula, jolla siru laitettiin. Pieni koira ja iso neula. Tai terävä putki eikä mikään neula.

Kaikki oli kunnossa. Bellalla ja sisaruksilla. Sisarusten nimet on: Kardemumman Babyface (sisko), Kardemumman Braveheart, Kardemumman Boomerang ja Kardemumman Billabong.  Niin ja Bella on tietysti Kardemumman Bella Donna. 

Siirin postirauhalliseksi seurakoiraksi opettaminen ei onnistunut tämän viikon aikana. Siiri tuntee olevansa vahtikoira, vaikka sille kuinka koittaa vakuuttaa, että se on seurakoira. Ja tässä asunnossa on vahdittavaa. Kaikki taloon tuliljat ja talosta poistuvat kulkee meidän oven ohi. Ollaan tässä vähän niinku portinvartijana. Eli "paras" mahdollinen paikka vahtisieluiselle koiralle. :)

Bella ei kiinnitä ovikelloon eikä postiin mitään huomiota. Toivottavasti ei intoudu Siirin kanssa haukkukuoroon. Jospa Siiri hoitaa vahtimisen Bellankin puolesta. Ja onhan se kai hyväkin juttu, että on vahtikoira. :) Kyllä Siirin haukku kuulostaa niin vakuuttavalta, että ei rosvot uskalla tulla varkaisiin.

Bellan pissit tulee todella hienosti paperille. Mutta kyllä aika usein niitä on muuallakin. Pieniä lätäköitä, jotka mukavasti kastelee sukat, kun niihin astuu. Kohta loppuu puhtaat sukat... Täytyy kai pestä kohta koneellinen pelkästään sukkia. :) Ei haittaa.  Lätäköiden lisäks on pissaisia pieniä ja tosi pieniä koiran tassujälkiä. Kun astuvat nekin niihin lätäköihin. Bella välillä ihanasti myös kieriskelee lätäköissään. Vieraitakin pitää kehoittaa ottamaan varasukat mukaan. :)