Tänään on pikkuisen Bellan 1 v synttäri. :) Kyllä on aika kulunut vinhaan. Tuntuu kuin olisi kulunut vasta pieni hetki tästä:

Ja nyt neiti on tämän näköinen :)


Bella on aivan ihana neiti. Vauhdikas, itsepäinen ja äänekäs. Mutta ihana. Kun Bellaa koskettaa selkään, päähän, kylkeen, ihan mihin vaan, Bella heittäytyy selälleen. Tuijottaa nappisilmillään. "Masusta masusta, pliis!" Bella myös pitkästyy helposti ja silloin vaanitaan Siiri-äitiä ja tehdään yllätyshyökkäyksiä. Nyt kun Siirillä on juoksu, pinna on vähän lyhkäisempää sorttia ja Bella saa kuulla kunniansa helposti... Siiri pomottaa käymällä selkään ja Bella alistuu. Heittäytyy selälläeen. Aina. Mutta kohta taas hyökätään nurkan takaa ja vähän nakerrellaan äidin naamaa tai korvaa.

Siirillä siis tosiaan juoksu ja tänään olis tarkoitus mennä taas treffeille. Mutta eipä vaan näytä vielä siltä, että oltais tärppivaiheessa; koiruus jättää edelleen lattiaan punaisia täpliä. Viimeksikin kesti pitkään. Mutta pennut olis siis tarkoitus taas teettää. Itse en kyllä enää kolmatta havittele. Kaksi on tarpeeksi. :)