Ostin Siirille vakuutuksen. Kallista lystiä. Mutta jos alkaa tulla samanlaisia eläinlääkärikuluja kuin Eetun kanssa aikanaan, vakuutus kyllä kannattaa. Rahaa vaan ei just nyt ole ylimäääräistä. Kesälomamatkat ja pennun osto söi aikast lailla kaikki tilit tyhjiksi. Ja tekis mieli ostaa uusia syysvaatteita itselle, mutta oma "luksus" on ehdottomasti no-no. Vanhoja paikaten... Uudet kengät on kyllä pakko ostaa. Yritin sinnitellä tämän kesän läpi kaksien risojen kenkien kanssa. Toisen kengän repeymää ei huomaa ja toisesta irtoavan soljen voi aina liimata uudelleen kiinni.  Mutta kyllä nyt on pakko. Talvikenkäkauteen on vielä pitkä aika. Siiri ei muuten vielä ole löytänyt kenkähyllyä, mutta auta armias mitä tapahtuukaan sitten kun se löytää kaikki ihanat kengät. Uudet kengät, jos sellaiset ostan, laitan kyllä jonnekin turvaan.

Vaikka lompakon nyörit on tiukalla, naisen logiikalla ajateltuna Siirille saa ostaa kaikkea kivaa.  Koska Siiri oli kallis ja keikutti mun taloutta aika lailla, mikään Siiriin liittyvä ei kuulu nytkään säännöstelyn piiriin. :) Olenkin ostanut sille tarpeellisten tarvikkeiden lisäksi uusia kivoja puruleluja, vaikka Eetunkin vanhoja oli kaappi pullollaan. Ja sellaisen kivan rapisevan kangasputken Ikeasta. Esimakua agilitystä? :) Siirillä vaan on jokseenkin halpa maku. Paras lelu on vessapaperirullan hylsy.

Täytyykin mennä shoppailemaan tänään, kun on lauantai, perinteinen shoppailupäivä. (ÄH...joku roikkuu lahkeessa...) Kunhan Siiristä alkaa patterit taas loppua, hipsin ulos ja jätän sen rauhassa nukkumaan.