Eilen oltiin tyttöjen kanssa westietempauksessa Rastilassa. Olipas hauskaa. :) Bella osallistui ahmimiskilpailuun (nakkien syöntiä) ja juoksukilpailuun. Siiri osallistui vain juoksukilpailuun. Ahmiminen oli vähän hidasta kun ensimmäisen lautasen luokse jäätin melkein asumaan. Ei ollut Bella aiemmin syönyt nakkia, joten siihen piti ensin ihan rauhassa tutustua. Toisella radalla oli sisko, Mindy, joka myös nautiskeli nakin palaansa perusteellisesti.

Bella tapasi siskon lisäksi myös kaksi veljeä; Simon ja Happyn. Pojat oli selvästi tyttöjä isompia, mutta ihan yhtä liikuttavia ja hassuja. :) Happy oli jo ehtinyt kasvattaa itselleen uskomattoman karkean turkin. Karkeampi kuin äidillään. Bella on ihan pumpulia vielä. Tai kyllä selässä tuntuu karkea karva jo pienenä sänkenä. On ne kyllä suloisia.

Paikanpäällä oli myös pari muuta pentua. Hauskan näköisiä tapauksia. Pari pentua oli 3 kk vanhoja ja näyttivät niin paljon pienemmiltä kuin nämä "isot" 4 kk vanhat. Siirin pennut oli kyllä ihan omansa näköisiä, ovat perineet äidiltään ehkä hivenen pidemmän kuonon kuin mitä niillä muilla pennuilla oli. Mutta tietysti minun mielestä se sellainen kuono on just paras. :)


Näin hienoja kuvia onnistuin napsimaan... :) Kuvassa on Siiri, Bella ja Simo.