Täällä vietetään Joulun ja Uuden  Vuoden välipäiviä ihanan hiljaisessa ja verkkaassa tunnelmassa. Ollaan vaan, puuhastellaan, luetaan, kudotaan ja syödään suklaata. Tai siis minä teen noita. Poika pelaa pleikkaa ja Siiri pääasiassa makoilee. Kävelylenkeillä Siiri haluaa pian kotiin päin, mutta toisaalta haluaa ulos jatkuvasti. Välillä pitää päästää yölläkin pissille. Semmoista se on, raskausaika.

Nimittäin kyllä maha on pyöristynyt Siirilläkin siihen malliin, että kyllä siellä joku asustaa. :) Kun Siiri ei ole herkkujakaan ahminut niinkuin minä. Siiri on ollut vähän huono syömään tavallista ruokaa. Tosin tänään meni nappulat aamulla samantien kun laskin kupin lattialle. Eli toivottavasti nyt alkaa ruoka maittamaan.

Yöllä kun Siiri haukahti Hesarille (se herää siihen kolahdukseen ja haukahtaa ennenkuin tajuaa itsekään mitä tekee), tuli mieleen, että mahtaako se sitten kasvattajankin luona tehdä niin. Ja ei kai se ryntää pentujensa yli samalla tavalla kuin kotona sohvalta kaikkien esteiden ja ihmisten yli kun ovikello soi... Millainen äiti tästä minun pikku neitisestä tulee?

Mutta nyt me jatketaan mukavaa leppoisaa lomailua. Minä kudon ja Siiri on niin lähellä, että puikon pää osuu turkkiin ja vaikka se ärsyttää Siiriä, siitä ei kuitenkaan voi siirtyä milliäkään. Koska pitää olla kokoajan kylkikosketuksessa minuun. :)